top of page

Alcohol d'herbes netejador

Loció antisèptica i cicatritzant per a ferides obertes

Loció a base d'extractes vegetals tradicionalment usats per desinfectar i cicatritzar. Útil en ferides obertes que s'han de netejar, o en problemes de pell supurants. Conté elements altament eficaços en la regeneració cutània, ajudant així a cicatritzar i tancar ferides a la vegada que manté la zona neta.

 

Útil en:

  • Ferides obertes * (veure consells d'ús)

  • Supuracions cutànies que s'han d'assecar

 

Suggerències d'ús:

Aplicar pulveritzant sobre la zona afectada. Si es pot, prèviament netejar-la amb aigua i sabó. En casos aguts, repetir l’operació vàries vegades al dia fins que començi el procés de recuperació. Per casos no aguts, aplicar fins a 3 cops al dia.

 

  • Sobre les ferides obertes: Primer netejar la zona per tal que caigui la la pell morta i s'eliminin impureses. Després, assecar bé la zona i desinfectar amb l'alcohol d'herbes antisèptic. Finalment, aplicar una generosa capa de pomada Pell Sana i embolicar bé amb una gasa o tela de cotó per tal que es pugui començar a produïr la natural regeneració de la pell.

 

Actius:

Extractes de farigola*, centella asiàtica*, milenrama*, camamilla*, clau*, eucaliptus*, calèndula*, mirra, sàlvia*, pròpolis; olis essencials de bàlsam del Perú, llimona* i avet siberià; Flors de Bach. * ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: La gran netejadora. Desinfecta i neteja en profunditat qualsevol tipus de brutícia, patògen o element estrany al nostre organisme.

  • Walnut: Afavoreix l'adaptació i la recuperació ràpida després de traumatismes o lesions cutànies. Protegeix la zona.

  • Star of Betlehem: La gran cicatritzant i reparadora, ajuda a tancar ferides, llagues, crermades, etc.

 

Components:

Aqua, centella asiatica extract*, thymus vulgaris leaf extract*, achillea millefolium flower extract*, matricaria recutita flower extract*, eucalyptus globulus leaf extract*, calendula officinalis floer extract*, commiphora myrrha resin extract, propolis extract, salvia offcinalis extract*, citrus limon peel oil expressed*, abies sibirica needle oil, myroxylon pereirae oil, malus pumila flower extract, ornithogallum umbellatum flower extract, juglans regia flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre blau de 100ml. Ús extern

bottom of page