ca%25CC%2580nem_edited_edited.jpg

CÀNEM bio

Cannabis sativa seed oil

Un oli extret per pressió en fred de les llavors de cannabis sativa, que té propietats cosmètiques i virtuts culinàries.

De tacte sec, penetra fàcilment sense deixar sensació greixosa. 

 

  • Ric en àcids grassos omega 3 i 6, dóna elasticitat i suavitat a la pell, reestructura la membrana cel.lular i lluita contra la deshidratació i l'envelliment cutani.

  • Sobre el cabell, té un efecte altament nutritiu, aportant volum i brillantor. Ajuda a allisar-los, facilitant el pentinat.

  • Prova'l a la cuina, com a valuosa font d'àcids grassos essencials omega 3 i omega 6. El seu gust especial i aromàtic et sorprendrà!

 

Especialment indicat per pells seques i deshidratades, madures i fatigades. Per cabells secs, trencadissos i difícils de pentinar.

 

Aplica'l pur o barrejat amb la teva crema facial, sobre la pell de la cara, el cos i els llavis.

 

Sobre els cabells, també pur o com a part d'una mascareta capilar nutritiva i allisant.

A la cuina, utilitza'l sempre cru sense escalfar-lo.

Cosmètica energètica elaborada artesanalment

Cosmética energética elaborada artesanalmente

pranaartesana@gmail.com

636.643.878