top of page
Tònic capil_edited.jpg
menta2-sipia.png

TÒNIC CAPIL.LAR anticaiguda i estimulant
per cabells dèbils i trencadissos

Si notes que el teu cabell cau més del que consideres saludable, es trenca fàcilment, està dèbil, apagat i cansat, ha arribat el moment de cuidar-lo de debó, amb el que ens ofereix la mare Natura.

Hi han moltes causes que fan que el cabell s'empobreixi i es desvitalitzi, principlment l'estrés, la mala alimentació, el poc descans, i l'ús de productes tòxics, sintètics i químics que el nostre organisme no reconeix com a naturals i són causa de debilitat.

Totes les causes són importants i s'han d'atendre per igual, i des de PRANA t'oferim el que sabem fer: un tònic capil.lar a base de plantes i flors de Bach per reforçar, energitzar i estimular profundament el teu cabell. És un remei d'ús tòpic, local, un veritable concentrat d'actius que t'ajudarà en el procés de recuperar la teva melena.

 

Suggerències d'ús:

Vés separant el cabell en diversos flocs, i en les línies intermitges, amb l'ajuda de la pipeta, aplica una petita quantitat del producte seguint la ratlla. Després, amb els dits, fes un massatge perquè s'absorveixi totalment. Deixa actuar com a mínim 1 hora, o tantes com puguis (tota la nit, per exemple), i després, si cal, rentat't el cabell com de costum. Pots utilitzat el tònic tantes vegades com vulguis, però per fer un bon tractament, et recomano 2-3 cops a la setmana. Quan estigui més estabilitza elt eu cabell, pots utilitzar-lo una vegada a la setmana, i després encara menys segons el teu criteri.

Idea: si et poses el tònic i després apliques una estoneta de calor suau al cabell, per exemple embolicant-lo en una tovallola o barret de llana, o passant-li una mica el secador, els actius penetraràn molt més i serà més efectiu en menys temps.

 

Actius:

Hidrolat de menta piperita*, maca, sàlvia*, romaní*, ortiga*, cua de cavall*, soja germinada, blat germinat, scutellaria baicalensis (totes aquestes plantes actuen sinèrgicament per un mateix objectiu, i les seves actuacions inclouen estimular el creixement capil.lar, calmar irritacions del cuir cabellut, regular el greix, incrementar la densitat i el gruix del cabell, augmentar el volum, millorar la quantitat i qualitat del cabell, incrementar l'activitat cel.lular, protegir el folicle pilós de l'estrés oxidatiu i la vellesa, i augmentar la fase de creixement i formació del folicle capil.lar), olis essencials de diferents mentes* (la mentona i el mentol estimulen el creixement capil.lar i minimitzen la caiguda), farigola* i romaní* (activen la circulació de la sang, per tant aporten nutrients essencials al folicle pilós) i Flors de Bach.

*orgànic

 

Sobre les flors de Bach:

  • Olive, Larch i Hornbeam: aquestes 3 flors funcionen en sinèrgia per estimular i donar força i energia a qualsevol lloc on es necessiti. En aquest cas, ens ajudaràn a reforçar l'estructura capil.lar per evitar la caiguda del cabell i minimitzar la seva fragilitat.

  • Scleranthus: Per equilibrar els possibles desajustos (hormonals, emocionals, etc.) que poden afectar i debilitar el cabell.

  • Walnut: la flor de l'adaptació, importantíssima perquè el nostre cabell estigui protegit enfront de les múltiples agressions i circumstàncies canviants externes i internes.

 

Components:

Mentha piperita water*, aqua, glycerin, salvia officinalis xtract*, rosmarinus offcinalis extract*, urtica dioica lef extract*, equisetum arvense extract*, lepidium meyenii root extract, propanediol, rosmarinus officinalis oil*, cupresus sempervirens oil*, sodium benzoate, potassium sorbate, arginine, lactic acid, glycine soja germ extract, Triticum vulgare germ extract, Scutellaria baicalensis root extract, mentha arvensis oil, mentha piperita oil*, thymus zygis herb oil*, sodium benzoate, gluconolactone, calcium gluconate, benzyl alcohol, Bach flowers extracts.

*orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre verd de 100ml amb pipeta de vidre comptagotes. Reutilitzable i reciclable.

bottom of page