hipe%25CC%2580ric_edited_edited.jpg

HIPÈRIC bio 

Hypericum perforatum

Macerat de pètals d’hipèric ecològic en oli d'oliva verge durant 40 dies.

 

  • Conegut com a “oli de cop”, aquest oleomacerat és alabat per les seves virtuts antiimflamatòries i antiàlgiques, sent un valuós aliat en tot tipus de reumatismes i dolors.

 

  • Meravellós per la pell, és molt útil en cremades i després de l'exposició al sol per calmar, suavitzar i reparar.

 

  • Alleuja el picor i prevé les infeccions després de picades d'insectes.

 

Apte per tot tipus de pells.

Sabies què?

L'hipèric és una planta tradicionalment usada per pal.liar els símptomes de la depressió i l'angoixa, com la tristesa, el cansanci i fatiga mental i psíquic, l'apatia, la negativitat, etc. de fet, és tant potent el seu efecte, que no s'ha de pendre mai si s'estàn prenenent fàrmacs antidepressius, ja que podrien interactuar.

El cognom botànic de l'hipèric, "perforatum", fa al.lusió als petits foradets que es veuen a les seves fulles quan les mirem a contrallum. Al igual que la llum del sol es filtra per aquests foradets minúsculs, també quan prenem hipèric la llum de l'alegria es filtra cap a la nostra ànima, vivificant l'esperit i retornan-nos la joia.

Cosmètica energètica elaborada artesanalment

Cosmética energética elaborada artesanalmente

pranaartesana@gmail.com

636.643.878