KARITÉ bio

Butyrospermum parkii butter

La manteca de karité s'obté dels fruits del karité, un arbre salvatge que pot arivar als 12 metres d'alçada i que es troba únicament a les sabanes de l'Àfrica de l'oest.

Fa segles que es coneix i s'utilitza aquesta manteca que s'obté prensant mecànicament la llavor del karité, i forma part de la farmacopea tradicional senegalesa.

Et convidem a conèixer-la per les seves múltiples i meravelloses qulitats.

 

Per la pell:

  • Hidrata i nodreix en profunditat tot tipus de pells, inclús les més sensibles

  • Excel.lent regeneradora cutània, la manteca de karité cicatritza i repara amb suavitat i eficàcia. Útil en pells irritades i danyades (depilació, ferides, exposició al sol, estries, danys per substàncies químiques, etc.)

  • Desimflama pells irritades (dermatitis)

 

Com a protector solar:

  • Protegeix la pell de les radiacions solars, gràcies al karitenol, a la vitamina A i a diferents alcohols terpènics que conté i que absorveixen part de les radiacions UV i reforçen els filtres solars naturals de la nostra pell

  • Prevé les al.lèrgies al sol (gràcies al làtex)

  • Perllonga el bronzejat

 

Pel cabell:

  • Nodreix profundament la fibra capilar, molt útil en cabells secs i danyats en forma de mascareta capilar

  • Enforteix els cabells i els hi aporta brillantor i sedositat

  • Perllonga les coloracions

Cosmètica energètica elaborada artesanalment

Cosmética energética elaborada artesanalmente

pranaartesana@gmail.com

636.643.878