top of page
oli%20detox_edited.jpg
Jojobasola-sipia3.png

OLI FACIAL DETOX

Desmaquillant i purificador per tot tipus de pells

Aquest preparat neteja eficaçment la teva pell d'impureses, restes de contaminació mediambiental i maquillatge. Pels olis essencials que conté i les flors de Bach, podem dir que la neteja no es produeix només a un nivell superficial sinó que amb l'ús regular d'aquest preparat, la pell amb tendència acneica o propensa a manifestar impureses, es va purificant i detoxificant (sempre acompanyada per una bona alimentació i hàbits saludables).

 

L'oli detox és apte per tot tipus de pells perquè està fet amb oli pur de Jojoba ecològica, un oli que equilibra la producció de greix cutani, millorant l'aspecte i la sensació tant de les pells greixoses (amb excès de greix) com de les seques (amb falta de greix).

 

És un oli netejador, detoxificant i equilibrant.

 

Suggerències d'ús:

Utilitza'l a la nit per netejar la pell de la cara d'impureses o maquillatge. Aplica una petita quantitat d'oli en una tovalloleta reutilitzable i passa'l per la cara evitant la zona del contorn d'ulls i els llavis.

Al ser un oli, la pell ja queda hidratada i nodrida a més de ben neta, però si vols un extra de nutrició, quan acabis la neteja, pots passar unes gotes més d'oli fent un massatge suau per la cara i l'escot.

No cal usar crema després de l'oli detox.

 

Actius:

Oli pur de jojoba*, olis esencials d'espígol*, llimona* i farigola*; Flors de Bach. *ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: És la flor de la neteja per excel.lència. Neteja i purifca a tots els nivells.

 

Components:

Simmondsia chinensis seed oil*, thymus vulgaris oil*, citrus limon peel oil expressed*, lavandula latifolia herb oil*, malus pumila flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre verd de 50ml. amb dosificador. Ús extern.

bottom of page