rosa%20mosqueta_edited.jpg

ROSA MOSQUETA bio

Rosa rubiginosa kernel oil

L'oli de rosa mosqueta, extret per pressió en fred de les llavors de la rosa rubiginosa, conté un 80% d'àcids grassos poliinsaturats (linoleic, linolènic i oleic), nutrients indispensables en la regeneració dels teixits i la renovació cel.lular.

 

  • Destaca la seva poderosa capacitat cicatritzant i regeneradora.

  • Afavoreix la síntesi de colàgen i elastina, aportant fermesa i elasticitat a les pells madures i envellides.

  • Redistribueix la pigmentació, pel que s'utilitza tardicionalment per eliminar taques cutànees.

 

Apte per tot tipus de pells excepte les greixoses. Utilitzar preferentment de nit.

 

Aplica'l sobre les zones a tractar diverses vegades al dia fins la millora.

 

Com a element cosmètic, utilitza'l per la nit, pur o barrejat amb la teva crema facial per la cara i l'escot.

rosa-mosqueta-sipia.png