top of page

Sanacné

Loció antiacné

Loció purificant per pells acneiques

Loció terapèutica purificant per les pells acneiques. A base d'extractes vegetals d'alta qualitat, oli de ricí (seborregulador) i olis essencials. Actúa directament sobre les bactèries causants de l'acné, netejant en profunditat sense malmetre la pell. Ajuda a cicatritzar i reparar les marques causades pels granets. Regula les glàndules sebàcees i elimina l'excés de greix. Conté elements que afavoreixen la microcirculació sanguínia per ajudar a eliminar les toxines acumulades.

 

Suggerències d'ús:

Aplica'l sobre la pell neta i seca 1 cop al dia durant 1 mes. Es recomana usar després un oli seborregulador com la jojoba o el ricí.

És molt acosellable en tractaments per l'acné, fer mascaretes d'argil.la entre 2 i 3 cops a la setmana. Es prepara la mascareta amb argil.la blanca, aigua calenta o infusió de farigola i 5 gotes d'oli essencial d'arbre del té. S'aplica sobre la cara, ben esparcida, i es deixa fins que s'assequi (uns 15-20 minuts). Es retira amb aigua tèbia, s'aplica el Sanacné i finalment unes gotes d'oli de jojoba o ricí.

 

Actius:

Oli de ricí, extractes de farigola*, camamilla*, tarongina*, milfulles*, càmfora i pròpolis; olis essencials de tarongina, bergamota, benjuí i llimona*; Flors de Bach. * ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: La gran netejadora, a tots els nivells. Desinfecta, elimina impureses.

  • Holly: Una flor que tracta les “erupcions” i està molt vinculada a la joventiut, moment en el que les emocions estàn “a flor de pell”.

  • Walnut: Ajuda en el procés d'adaptació als canvis hormonals causants de l'acné.

  • Star of Betlehem: Prevé les cicatrius i marques causades pels granets.

  • Willow: Allibera les retencions de líquids i evita les fermentacions i possibles infeccions consegüents.

  • Scleranthus: Regula la producció de greix i l'equilibra.

  • Vervain: Equilibra la sobreexpresió, la manifestació excesiva i descontrolada dels granets característics de l'acné.

 

Components:

Aqua, ricinus communis seed oil, thymus vulgaris leaf/flower extract*, taraxacum officinale leaf extract*, chamomilla recutita flower extract*, achillea millefolium leaf extract*, camphor, propolis, commyphora mhyrra resin extract, citrus aurantium amara floer oil, myroxylon pereirae, citrus limon peel oil*, citrus bergamia peel oil, alcohol, malus pumilla flower extract, ilex aquifolium flower extract, ornithogalum umbellatum flower extract, verbena officinalis flower extract, salix vitellina flower extract, scleranthus annus flower extract, juglans regia flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre blau de 100ml. Ús extern

bottom of page