top of page
aloe-sipia.png

AFTER SUN

Bàlsam refrescant i reparador per després del sol

Crema-gel de tacte lleuger i sensació refrescant per cuidar la teva pell després de l'exposició al sol. Conté una gran quantitat de vitamines, minerals i enzimes amb un gran poder cicatritzant, hidratant, suavitzant, regenerant i purificant.

L’aloe vera, planta meravellosa per reparar la pell danyada, es combina amb olis vegetals i extractes de pantes medicinals que arrodoneixen el seu efecte reequilibrant i balsàmic. Notaràs l’efecte refrescant de la menta i l’acció balsàmica de la lavanda.

 

Suggerències d'ús:

Aplica-la per les zones que ho necessitin, amb un suau massatge fins l'absorció, tantes vegades com ho creguis necessari. A partir dels 6 anys.

 

Actius:

Amb gel d’àloe vera d’alta qualitat i puresa*, olis vegetals de germen de blat de moro i sèsam, extractes de calèndula* i centella asiàtica*, olis essencials de bàlsam del Perú, menta piperita i lavandín*; Flors de Bach *Ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Star of Betlehem: Per reparar possibles lesions o microlesions causades per les radiacions solars. Repara i reestructura.

  • Vervain: Alleuja la imflamació que pot patir la pell després de l'exposició solar.

  • Cherry plum: Calma i minimitza les erupcions calentes que poden aparèixer amb el sol.

  • Walnut: La flor de l'adaptació i la protecció. Reequilibra la pell i l'ajuda a tornar a la normalitat.

 

Components:

Aqua, aloe barbadensis leaf juice*, zea mays germ oil, sesamum indicum seed oil, calendula offcinalis flower extract*, centella asiatica extract*, carbomer, myroxylon pereirae oil, lavandula hybrida herb oil*, mentha piperita oil, ornithogallum umbellatum flower extract, verbena officinalis flower extract, juglans regia flower extract, prunus cerasifera flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Envàs PET amb dosificador de 250ml. Ús extern

bottom of page