top of page
qui hi ha darrere de prana?
 
Hola! Sóm la Livia i el Pol, i fa uns 15 anys vam començar a fabricar productes de salut per la nostra consulta de naturopatia, fisioteràpia i medicina xinesa. Volíem trobar la manera d'utilitzar les plantes que tant valorem per ajudar les persones que ens visitàven a trobar-se millor i recuperar la vitalitat i la salut.
Com que ens agrada crear i experimentar, i hem estudiat amb molts i savis mestres, tenim families que sempre ens han cuidat amb medicina natural i estàvem molt il.lusionats per oferir bones solucions, vam confiar en què podríem començar a preparar remeis eficaços i poderosos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Pol i Livi 2020
I ens hi vam posar amb molta il.lusió i esforç, assistint a més cursos i tallers, experimentant i probant amb familiars i amics fins que vam anar recollint èxits i inspiracions que ens van animar a crear nous productes per satisfer les necessitats diàries de cura, higiene i benestar de la manera més natural i saludable possible.
PRANA ha nascut poc a poc, pas a pas, i mentres l'anàvem creant, ella ens inspirava a nosaltres. Ens ha fet comprometre'ns amb la qualitat i la puresa, treballant amb coherència malgrat les dificultats que implica fabricar una cosmètica tant orgànica i sense productes sintètics que, realment, són molt més fàcils d'utilitzar i molt més econòmics. Nosaltres confiem profundament en el poder curatiu de les plantes, arbes, flors i fruits que ens ofereix la natura, són l'ànima i la base de les nostres preparacions i és aquí on radica el poder dels remeis PRANA.

Com pots veure, PRANA és un projecte petit i familiar i volem que segueixi sent així per poder oferir qualitat, artesania i una alternativa eficaç i respectuoa a l'actual cosmètica convencional, totalment  desconectada de la veritable natura i la salut integral.

Estimem el que fem i per això ho volem compartir amb tú, perquè tot el que es dona creix i s'expandeix, i aquest és el nostre granet de sorra per aquest món actual ;-)  


Desitgem que tú també en puguis gaudir!

bottom of page