top of page
Aurantis.tif
camamilla4.png

AURANTIS

Remei concentrat per herpes i granets

Concentrat altament netejador i desinfectant per granets i herpes.

 

Suggerències d'ús:

Dosificar una petita quantitat sobre el dit o una gasa i aplicar-la sobre la zona a tractar directament. 3 cops al dia fins millora.

 

Actius:

Amb extractes de melissa*, tarongina (azahar)*, camamilla*, clau*, pròpolis, mirra, encens, alum natural, farigola*, canyella*; olis essencials de llimona*, arbre del té*, avet siberià, palmarrosa, ravintsara; flors de Bach. *ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: Com a excel.lent netejadora i desinfectant a tots els nivells.

  • Vine: Per ajudar a trencar el recobriment que manté dins el líquid, pus, etc. Elimina la tensió superficial i afavoreix la neteja.

  • Vervain: Per tractar la sobreexpressió, la manifestació calenta i expansiva.

     

Components:

Aqua, alcohol, melissa officinalis leaf extract*, matricaria recutita flower extract*, eugenia caryophyllus bud extract*, propolis extract, commiphora myrrha resin extract, boswellia carterii resin extract, potassium alum, thymus zygis leaf extract*, cinnamomum zeylanicum bark extract*, citrus limon peel oil*, melaleuca alternifolia leaf oil*, cinnamomum camphora leaf oil, abies sibirica needle oil, cymbopogon martini oil, xanthan gum, malus pumila flower extract, verbena officinalis flower extract, vitis vinifera flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Envàs de vidre verd de 30ml. Ús extern

 

Curiositat:

Sobre la pedra d'alum natural

El Potassium alum (sulfat alumínic potàssic) elaborat a base de potassi es l'alumbre natural de roca i és benèfic pel nostre organisme. Actúa com un antisèptic excepcional sense malmetre la part elèctrica de les cèl.lules.

L'alumini perillós i cancerígen és el que està associat al sodi (no al potassi), que és molt més econòmic i està sintetitzat a laboratori. Quan l'alumini s'activa amb sodi, es converteix en un poderós verí per la vida en general.

bottom of page