top of page

ACLARALCAP
Cap fresc i desvetllat

Gel refrescant a base d’extractes vegetals que estimulen la circulació, alleugen el malestar i calmen el dolor. Proporciona sensació de frescor intern, descongestionant el cap. Afavoreix la concentració i la claredat a nivell mental.

Útil en:

  • Mal de cap

  • Situacions d'estudi o en les que és necessària la concentració i la ment desvetllada

 

Suggerències d'ús:

En quan es notin els primers símptomes de mal de cap, aplicar una petita quantitat a les temples, front i occipital amb un lleuger massatge fins l’absorció. Repetir cada 10 minuts fins notar millora.

Per afavorir la concentració, aplicar una petita quantitat a les temples i al front i deixar actuar. Es pot repetir l'operació diverses vegades si es creu necessari.

A partir dels 6 anys.

 

Actius:

Extractes de mentol natural i encens, olis essencials de menta de camp, menta piperita*, clau, llimona*, alfàbrega, lavandín*; flors de Bach. *ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Agrimony: Per dolors torturants dels que ens és difícil desconectar

  • Impatiens: Com a analgèsic general d'ampli espectre

  • Elm: Pel dolor desbordant

  • Cherry plum: útil per aquells moments en què sembla que algo està a punt d'explotar, situacions límit de congestió.

  • Chestnud bud: Afavoreix els processos d'aprenentatge de manera armoniosa.

 

Components:

Ricinus communis seed oil, menthol, boswellia certerii resin extract, lavandula hybryda flower oil*, mentha arvensis herb oil, mentha piperita oil, citrus limon peel oil*, eugenia caryophillus bud oil, ocimum basilicum herb oil, xanthan gum, agrymonia eupatoria flower extract, impatiens glandulifera flower extract, ulmus procera flower extract, prunus cerasifera flower extract, aesculus hippocastanum bud extract. *orgànic

 

Presentació:

Envàs de vidre amb roll-on. Reciclable.

menta2-sipia.png
Aclaralcap_edited.jpg
bottom of page