top of page
col_edited.jpg
ungla-gat-sipia.png

COL.LUTORI

Elixir bucal a base d'herbes per una boca sana i neta

Remei herbal per la bona salut buco-dental. Reestructura les mucoses, sana petites ferides i alleuja imflamacions. Enforteix les genives i les adhereix a les dents. Neteja en profunditat eliminant patògens i elements estranys. Calma el dolor dental i la dentera. Protegeix les dents respectant i enfortint la seva capa natural i les manté blanques de forma natural.

 

Suggerències d'ús:

Al ser un producte natural que no conté tòxics ni químics, es pot utilitzar a diari per tota la familia, inclús els més petits a partir de 6 anys (excepte contraindicació específica).

És aconsellable no glopejar amb aigua després del seu ús, ja que les seves propietats netejadores i reestructurants continuen després del seu ús.

  • Per refrescar l'alè: Sempre que vulguis, posa 20-40 gotes del col.lutori en un vaset d'aigua i glopeja bé durant una estoneta, passant-lo per tota la cavitat bucal.

  • Per mantenir a diari una boca sana i neta: Després del respatllat diari, posa 20-40 gotes en un vaset d'aigua i glopeja bé passant el col.lutori per tota la cavitat bucal durant 1 minut o més.

  • Per tractar els desequilibris de la cavitat bucal (ferida, imflamació, dolor, genives imflamades o sagnants, retracció de les genives, etc.): Posa 20-40 gotes en un vaset d'aigua, i glopeja durant uns 30 segons o més 3 cops al dia fins la millora.

 

Actius:

Amb extractes d’ungla de gat*, canyella*, regalèssia*, anís verd*, enebre*, clau*, romaní*, sàlvia*, centella asiàtica*, calèndula*, menta*, mirra, estèvia*, mentol natural i camamilla*, Flors de Bach *ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: Per netejar i desinfectar

  • Vervain: Bona antiimflamatòria

  • Agrimony: Alleuja les molèsties i el dolor torturant de dents, queixals o ferides bucals

  • Impatiens: Com a analgèsic general

  • Walnut: Afavoreix l'adaptació de les mucoses i dents a les diverses situacions i elements que entren a la boca, i la protegeix d'agressions externes i internes

  • Star of Betlehem: La gran cicatritzadora i reparadora del sistema floral

 

Components:

Uncaria tomentosa bark extract*, cinnamomum cassia bark extract*, pimpinella anisum seed extract*, juniperus communis fruit extract*, eugenia caryophyllus bud extract*, eosmarinus officinalis flower/leaf extract*, salvia officinalis flower extract*, centella asiatica leaf extract*, calendula officinalis flower extract*, mentha piperita leaf extract*, matricaria recutita flower extract*, commiphora mhyrra resin extract*, glycyrrhiza glabra root extract*, stevia rebaudiana leaf extract*, malus pumila flower extract, impatiens glandulif oil*, citrus aurantium dulcis peel oil*, citrus aurantifolium oil, camphor, malus pumila flower extract, verbena officinalis flower extract, agrimonia eupatoria flower extract, impatiens glandulifera flower extract, juglans regia flower extract, ornithogalum umbellatum flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre verd de 100ml. Ús extern

bottom of page