top of page
Contorn_edited_edited.jpg

CONTORN D'ULLS

Refrescant, descongestionant i tensor

La pell del voltant dels ulls i dels llavis és molt fina i delicada, més que la de la resta de la cara. A més, està constantment sotmesa als moviments que generen les nostres expressions facials, i sovint són els primers llocs on apareixen arrugues i línies d'expressió.

Estic convençuda de la bellesa d'aquestes arrugues, senyals inequívoques que mostren que riem, cantem, plorem, sentim, vivim plenament. No pretenc evitar-les o treure-les, ja que formen part de la nostra essència com a èssers vius, però sí que podem cuidar profundament la nostra pell perquè aquestes arrugues siguin suaus, poc profundes, lleugeres, el més tardanes possible, elàstiques i flexibles, fruit d'una pell viva i sana que s'expressa amb armonia.

Aquest contorn està carregat d'actius vegetals d'alt poder regenerador, calmant, antioxidant i hidratant, ajuda a desimflamar i descongestionar la zona, minimitza arrugues i línies d'expressió, i enforteix la pell del voltant dels ulls i els llavis.

 

Suggerències d'ús:

Aplica amb el roll on una petita quantitat del contorn vora els ulls i els llavis, i amb la mà fes un massatge circular suau fins que s'hagi absorvit totalment. Pots utilitzar-lo sempre que vulguis al llarg del dia, o com a part de la teva rutina de cura facial després de la neteja.

 

Actius:

Rosa damascena bio (descongestiona, suavitza, allisa, calma, regenera), aloe vera bio (gran hidratant), cafeína (tònic potent, activador de la circulació, tensor), rusc (activa la circulació, drena líquids i descongestiona), calèndula (calma irritacions, inflamacions, congestions), té verd (tònic, activa eldrenatge de toxines i líquids acumulats), ginkgo biloba (gran antioxidant i activador de la circulació), centella asiàtica (refermant dels teixits, activa la síntesi d'elastina i colàgen), llavors de raïm, castany d'índies, açai bio (antioxidant molt potent, riquíssim en polifenols) , borralla bio (descongestiona, desinflama i alleuja), mirra (grandíssim antioxidant i per tant, combat els signes de l'envelliment cutani), gerani (relaxa, descongestiona).

 

Sobre les flors de Bach:

  • Walnut: La flor de l'adaptació, manté la zona flexible i adaptable a les circunstàncies internes i externes sempre canviants i variables.

  • Centaury: Aport energètic per millorar la circulació local i descongestionar.

  • Olive: Aport energètic per millorar la microcirculació. A la vegada, afavoreix el descans i alleuja la fatiga.

  • Willow: Ajuda a descongestionar i moure el líquid estancat.

  • Chicory: Complementària a l'anterior, és una flor que tracta la congestió i l'alliberació a tots els nivells. En aquest cas, afavoreix el drenatge de líquids i la sensació d'alliberament i d'absència de càrrega.

  • Hornbeam: Per combatre la flacidesa i estimular el teixit conectiu.

  • Star of Betlehem: Tracta les arrugues i les marques d'expressió.

 

Components:

rosa damascena flower water*, propanediol, aqua, aloe barbadensis leaf juice*, caffeine, ruscus aculeatus root extract, camelia sinensis leaf extract, ginkgo biloba leaf extract, centella asiatica leaf extract, vitis vinifera seed extract, euterpe oleracea fruit oil*, borago officinalis seed oil*, aesculus hippocastanum seed extract, pelargonium graveolens flower oil, commiphora myrrha resin oil, thymus vulgaris oil, calendula officinalis flowr extract, potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, Bach flowers extracts.

*orgànic

 

Presentació: 

Ampolla de vidre amb roll-on de 15ml. Reutilitzable i reciclable.

bottom of page