top of page
IMG_20210610_195639_edited.jpg

EXPRESSIÓ & CREATIVITAT

CHAKRA: Visshudha (purificació)
ELEMENT: Èter
COLOR: Blau cel
SO ESSENCIAL: Ham
SENTIT ASSOCIAT: Oïda
CORRESPONDÈNCIES CORPORALS: Tiroides i paratiroides, pulmons, gola
AFIRMACIÓ: Jo expresso
INSPIRA: Autenticitat, honestedat, alineació, llibertat, expressió artística, puresa

 

Vishuddha chakra, o el chakra del coll, és el pont que comunica el nostre cor amb el nostre cap, el que sentim amb el que pensem. Quan aquest pont és ferma i està clar, ens expressem amb coherència i amabilitat, sentim el que diem, expressem veritat, escoltem activament als que ens envolten i ens convertim en pacificadors del nostre entorn. Aquest elixir, barreja d'aromes profunds i frescos, amb tocs exòtics i místics, activa la nostra creativitat artística, allibera la nostra veu i ens acompanya en el bellíssim camí de l'autenticitat.

Com utilitzar-lo?

 • Perfum: Pots aplicar-te'l com un perfum, al coll o als canells, per anar absorbint la seva aroma i propietats al llarg del teu dia.

 • Olfacte: Pots simplement olorar-lo, amb lentitud i profunditat, deixant que les molècules aromàtiques viatgin fins al centre del teu cervell i produeixin aquí la seva màgia. L'aromateràpia funciona de forma sistèmica: l'aroma penetra en la nostra psique i actua en cadascuns dels nostres sistemes.

 • Chakra i / o correspondència: Aplica l'elixir al centre de la gola, i un massatge suaument fins que s'absorbeixi. Alhora, aporta fermesa i seguretat a aquest centre que és el pont que comunica el nostre cor (el que sentim) i el nostre cap (el que pensem).

 • Meditació: Si medites, pots fer servir aquest elixir com ajuda per aprofundir en afirmacions positives que et connectin amb la teva capacitat d'expressar-te sincerament, eloqüentment i amb consideració, sense por i sense arrogància, escoltant el que els altres ha de dir. Sent la teva capacitat de ser un agent de pau enmig dels conflictes ajudant a la bona entesa entre les persones gràcies a les teves paraules i al teu diplomàcia. I connecta amb la teva espontaneïtat, el teu frescor i la teva inspiració artística, atributs d'aquest chakra, amb aquesta sensació interna de llibertat que et permet expressar-te tel i com tu ets, autèntica. També pots visualitzar el chakra èter com una llum blau cel brillant al centre de la gola, repetir el seu so essencial (HAM), o qualsevol altra pràctica que et sigui útil. Deixa que l'aroma i l'energia d'aquest elixir et guiïn.

 • Altres idees per activar aquest chakra: Cantar sense por i sense vergonya, deixant que surti la veu, cançons que t'agradin, sons, o mantes ancestrals / Escriure lliurement, fluint amb les paraules; escriure un diari / Explicar contes / Practicar la respiració victoriosa o ujjayi pranayama, percebent el pas de l'aire per les cordes vocals i escoltant el so que això produeix / Pintar, dibuixar o fer art expressant des del cor sense més propòsit que el gaudir creant / fer exercicis o postures que ens ajudin a desbloquejar les cervicals i relaxar les espatlles (postura de la vela, postura de l'lleó, postura de l'arada, mobilitzacions cervicals, etc.) / Imposició de mans sobre el chakra / Utilitza la gemoteràpia: els minerals guarden dins seu el poder silenciós de la mare naturalesa i l'ancestral.

 

Quan?

 • Quan notes que vols expressar el que sents o penses, mostrar-te, i et costa fer-ho per por, vergonya, pressió externa, manca d'espai, repressió de l'entorn, falta de pràctica en fer-ho, etc.

 • Si vols activar el teu capacitat de parlar en públic, intervenir o conciliar, o la teva situació actual requereix desenvolupar habilitats comunicatives i expressives.

 • Quan vols activar la teva veu i deixar que surti en tota la seva esplendor.

 • Sempre que hi hagi desequilibris en les glàndules tiroides (tiroide i paratiroide), problemes de coll, afonia o rigidesa en el coll.

 

Actius:

 • Eucaliptus globulus * (en tintura i oli essencial)

 • Mirra (en tintura i oli essencial)

 • Encens

 • Clau

 • Lemongrass *

 • Coriandre

 • Flors de Bach        * D'agricultura ecològica certificada


 

Ingredients: Ricinus communis seed oil * (ricí *), alcohol, eucalyptus globulus extract *, eucalyptus globulus oil * (eucaliptus *), commyphora Myrrha oil (mirra), commyphora Myrrha resin extract, Boswelia carterii resin extract (encens), eugenia caryophyllus bud oil (clau), Cymbopogon flexuosus oil * (lemongrass *), coriandre fruit oil (coriandre), flors de Bach. * Orgànic.

Presentació: Ampolla de vidre verd de 15ml amb comptagotes.

 

Precaucions: No ingerir.  Abans d'usar-lo sobre la pell delicada, assegura't que el toleres bé aplicant una molt petita quantitat en la part interna de el braç.

Vishudda chakra_edited.png
bottom of page