top of page
IMG_20210610_193339_edited.jpg

DESPERTAR
& SER


CHAKRA: Sahasrara (lotus de mil pètals)
ELEMENT: tots
COLOR: Violeta, blanc i daurat
SO ESSENCIAL: Silenci (Om silenciós)
SENTIT ASSOCIAT: Més enllà de la ment i els sentits físics
CORRESPONDÈNCIES CORPORALS: Glàndula pineal
AFIRMACIÓ: Jo sóc
INSPIRA: Unitat, totalitat, pau, divinitat

En sànscrit ha una bella emparaula per intentar definir l'indefinible: Satchitananda. Composta per tres vocables (sat, ser; chit, consciència; ananda, felicitat) es refereix a la naturalesa última de l'existència, a la veritat que subjau en tot i en tots nosaltres, a la font de la qual brolla tota la vida i a el lloc a què tot torna. Com a éssers humans, tenim l'oportunitat de transcendir les nostres limitacions físiques, mentals i espirituals, i aconseguir l'estat de plenitud en què sentim la interconnexió de tota vida i ens reconeixem com a part intrínseca de la totalitat. Nosaltres som onades de el gran oceà de l'existència, cada onada és especial i única, i sense ella l'oceà estaria incomplet, però en essència som el mateix oceà. Juguem a ser ones, i vam ballar dia a dia segons bufi el vent, amunt i avall, volta a pujar i tornada a baixar; però sempre vam sorgir i tornem a el mateix lloc: a l'oceà infinit de la consciència. L'últim dels 7 elixirs representa la integració de tots els anteriors, la realització de totes les seves qualitats en nosaltres, i pretén acompanyar-te en el teu viatge cap a l'experiència profunda de la unitat i la interconnexió amb tota vida. Aquesta experiència està més enllà de la comprensió intel·lectual i de les paraules, no es pot definir, només viure. Desitjo que aquest elixir, amb el seu aroma tan fragant i pur, t'ajudi a connectar amb aquesta vivència.

Com utilitzar-lo?

 • Perfum: Pots aplicar-te'l com un perfum, al coll o als canells, per anar absorbint la seva aroma i propietats al llarg del teu dia.

 • Olfacte: Pots simplement olorar-lo, amb lentitud i profunditat, deixant que les molècules aromàtiques viatgin fins al centre del teu cervell i produeixin aquí la seva màgia. L'aromateràpia funciona de forma sistèmica: l'aroma penetra en la nostra psique i actua en cadascuns dels nostres sistemes.

 • Chakra i / o correspondència: Pot ser difícil aplicar l'elixir sobre el chakra, ja que es troba a la coroneta, encara que si no et fa res que s'impregni els cabells, pots aplicar-te'l directament aquí, a la part més alta del cap. Si prefereixes no fer-ho així, aplica'l sobre el front, ja que la glàndula pineal es troba al centre de l'crani, i estén-cap amunt, cap al naixement de l'cabell, i també cap als costats.

 • Meditació: Com els altres elixirs, sempre pots usar el seu aroma i poder per al teu meditació, per exemple connectant amb afirmacions positives que et acostin a l'experiència d'unitat, o practicant meditacions i visualitzacions que et inspirin i et porten a viure aquesta experiència atemporal. També pots visualitzar el chakra coronari com una lotus de mil pètals de llum blanca, daurada o violeta brillant al cim del teu cap, repetir en silenci el seu so essencial (OM), o qualsevol altra pràctica que et sigui útil. Deixa que l'aroma i l'energia d'aquest elixir et guiïn.

 • Altres idees per activar aquest chakra: Imposició de mans sobre el chakra / Postures invertides en què s'exerceix pressió sobre la coroneta, o postures en les que hi ha una gran extensió cap al cel activen el nostre setè chakra / Meditacions i visualitzacions que incorporin llum daurada o blanca / Utilitza la gemoteràpia: els minerals guarden dins seu el poder silenciós de la mare naturalesa i l'ancestral.

Quan?

 • Sempre que vulguis connectar amb la teva essència espiritual o aprofundir en el teu viatge interior.

 • En estats depressius, i quan la persona se sent desconnectada de la realitat.

 • Com un gran regulador hormonal sempre que hagin desequilibris a aquest nivell.

Actius:

 • Sàndal de l'Índia

 • Azahar

 • Mirra

 • Encens

 • Lavanda *

 • Estoraque (resina de liquidámbar)

 • Palmarrosa *

 • Flors de Bach        * D'agricultura ecològica certificada


 

Ingredients: Ricinus communis seed oil * (ricí), Santalum album oil (sàndal), citrus aurantium estimés flower oil (tarongina) Commiphora Myrrha resin extract (mirra), Boswelia carterii resin extract (encens), espígol officianlis flower oil * (lavanda *), liquidambar orientalis resin extracvt (estoraque), Palmarosa oil * (palmarrosa), flors de Bach. * Orgànic.

Presentació: Ampolla de vidre verd de 15ml amb comptagotes.

 

Precaucions: No ingerir.  Abans d'usar-lo sobre la pell delicada, assegura't que el toleres bé aplicant una molt petita quantitat en la part interna de el braç.  No exposar-se a el sol directe fins passades 2 hores després de la seva aplicació.

Sahasrara chakra.png
bottom of page