top of page
IMG_20210610_194706_edited.jpg

AMOR & ACCEPTACIÓ

CHAKRA: Anahata (so fet sense frec, simboltzant l'equilibri perfecte entre la matèria i l'esperit))
ELEMENT: Aire
COLOR: Verd (i rosa)
SO ESSENCIAL: Yam
SENTIT ASSOCIAT: Tacte
CORRESPONDÈNCIES CORPORALS: glàndula timo, pell, mans, part inferior dels pulmons
AFIRMACIÓ: Jo estimo
INSPIRA: Amor, pau, perdó, equilibri

 

La pressuposició cartesiana que existim perquè pensem ha estat desbancada per una recentment redescoberta saviesa ancestral: és el sentir el que ens dóna la certesa d'estar vius, i no el pensar. I sentim amb el cor, que és d'on brolla l'amor, la compassió, el reconeixement profund, l'admiració, el perdó. I també és el cor el que més pateix quan vivim (des de dins o des de l'exterior) la falta d'amor, el rebuig, l'odi, l'enuig i tantes altres emocions que ens bloquegen i entristeixen. Per obrir i alliberar l'energia estancada de l'chakra cor tenim aquest meravellós elixir dolç i càlid com una abraçada, amb notes florals i cítriques que ens evoquen la tendresa, la cura, la innocència i una confiança profunda en què tot està profundament bé i forma part de la Vida. Ens convida a l'equilibri, a fusionar al cor les energies materials que pugen i les energies espirituals que descendeixen. És un punt central del nostre cos, simbolitzat per dos triangles entrellaçats (un cap amunt i l'altre cap avall).

Com utilitzar-lo?

 • Perfum: Pots aplicar-te'l com un perfum, al coll o als canells, per anar absorbint la seva aroma i propietats al llarg del teu dia.

 • Olfacte: Pots simplement olorar-lo, amb lentitud i profunditat, deixant que les molècules aromàtiques viatgin fins al centre del teu cervell i produeixin aquí la seva màgia. L'aromateràpia funciona de forma sistèmica: l'aroma penetra en la nostra psique i actua en cadascuns dels nostres sistemes.

 • Chakra i / o correspondència: Aplica l'elixir al centre de pit, sobre el cor, i un massatge suau i dolçament fins que s'absorbeixi. Deixa les teves mans reposar aquí, com si una càlida abraçada et abrigués el cor.

 • Meditació: A meditació, podeu fer servir aquest elixir com ajuda per aprofundir en afirmacions positives que et connectin amb la teva capacitat d'estimar, perdonar i confiar, i amb la certesa de ser estimada més enllà de la teva personalitat. A l'igual que el sol reparteix la seva llum i calor per igual a tots els éssers vius, també la Vida ens ofereix a tots el mateix amor incondicional i abundant, mai estem sols simplement perquè formem part d'el tot. També pots visualitzar el chakra aire com una llum verda (o rosa) brillant en el centre de el pit, repetir el seu so essencial (YAM), o qualsevol altra pràctica que et sigui útil. Deixa que l'aroma i l'energia d'aquest elixir et guiïn.

 • Altres idees per activar aquest chakra: Escoltar música, veure pel·lícules o llegir llibres que ens connectin amb la tendresa i la compassió / Oferir ajuda a qui ho necessiti, de forma anònima i desinteressada / Atrevir a demanar perdó als que hàgim ferit i perdonar els que ens van ferir / Practicar respiracions àmplies conscients percebent l'expansió toràcica / Fer exercicis o postures que ens ajudin a obrir el pit, redreçar l'esquena, i relaxar les espatlles / Acariciar (a nosaltres mateixos, a altres persones, o animals, fins i tot a objectes) sentint que les mans són en realitat una extensió de cor: acariciar amb el cor / Imposició de mans sobre el chakra / Utilitza la gemoteràpia: els minerals guarden dins seu el poder silenciós de la mare naturalesa i el ancestral.

 

Quan?

 • Quan sents dolor emocional: tristesa, gelosia, buit afectiu, solitud, por a el rebuig, angoixa.

 • Si et sents poc valuosa, indigna, o no mereixedora de l'amor que t'ofereixen

 • Si vols iniciar, realitzar o concloure un procés de perdó profund, ja sigui en relació a una persona (viva o morta) o a una situació.

 • Sempre que vulguis ampliar el teu capacitat d'estimar, perdonar, ajudar o sostenir als que pateixen

 • Si vols curar alguna addicció

 • Sempre que hi hagi desequilibris en el cor, sistema circulatori o sang.

 • Si hi ha desequilibri a nivell pulmonar o respiratori

 

Actius:

 • Mandarina *

 • Gerani

 • Ylang ylang *

 • Sàlvia sclarea

 • Benjuí

 • Pal de ho *

 • Flors de Bach        * D'agricultura ecològica certificada


 

Ingredients: Simmondsia chinensis seed oil * (jojoba *), citrus reticulata peel oil * (mandarina *), pelargonium graveolens oil (gerani), ilang-ilang flower oil * (ylang ylang *), sàlvia sclarea oil (sàlvia esclarea), styrax tonkinensis resin oil (benjuí), Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil * (pal de ho *), flors de Bach. * Orgànic.

Presentació: Ampolla de vidre verd de 15ml amb comptagotes.

 

Precaucions: No ingerir.  Abans d'usar-lo sobre la pell delicada, assegura't que el toleres bé aplicant una molt petita quantitat en la part interna de el braç.

Anahata chakra.png
bottom of page