top of page
IMG_20210610_194007_edited.jpg

CLAREDAT
& SAVIESA


CHAKRA: Ajna (comandament, ordre)
ELEMENT: Llum
COLOR: Blau anyil, índigo
SO ESSENCIAL: Om
SENTIT ASSOCIAT: Sisè sentit, intuïció, percepció més enllà de la immediatesa
CORRESPONDÈNCIES CORPORALS: Glàndula pituïtària, ulls, front
AFIRMACIÓ: Jo veig
INSPIRA: Intuïció, visió, claredat mental, presència, intel.ligència desperta

 

Al llarg de la història de la humanitat, dones i homes de tots els pobles i condicions han despertat la seva saviesa i intuïció profundes i ens han transmès profunds coneixements que han anat transformant el curs dels esdeveniments i il·luminant la vida. Des dels grans místics d'antany fins als més actuals genis de la ciència, passant per profetes, guies o mestres es de totes les tradicions antigues i modernes, i totes aquelles persones humils i anònimes que destil·len saviesa en els seus petits actes quotidians, tots tenen alguna cosa en comú: han anat més enllà de les aparences, han tocat el coneixement profund, han contactat amb l'essència de l'ésser i han sabut usar la ment al seu favor com una eina poderosa per despertar tot el seu potencial. Aquest preuat elixir, que barreja les notes alegres dels cítrics amb les notes profundes de la fusta de sàndal i els tons dolços de les flors, t'ajudarà a aclarir i aclarir la ment i alliberar-la dels pensaments repetitius i arxiconeguts per endinsar-te en les profunditats de el misteri de l'existència. Un bon company de viatge quan volem desplegar les nostres ales.

Com utilitzar-lo?

 • Perfum: Pots aplicar-te'l com un perfum, al coll o als canells, per anar absorbint la seva aroma i propietats al llarg del teu dia.

 • Olfacte: Pots simplement olorar-lo, amb lentitud i profunditat, deixant que les molècules aromàtiques viatgin fins al centre del teu cervell i produeixin aquí la seva màgia. L'aromateràpia funciona de forma sistèmica: l'aroma penetra en la nostra psique i actua en cadascuns dels nostres sistemes.

 • Chakra i / o correspondència: Aplica un parell de gotes de l'elixir al centre del front, en l'anomenat tercer ull, i amb un moviment circular un massatge fins que s'absorbeixi completament. Deixa el teu dit reposar subtilment sobre aquest punt alguns segons abans de retirar-lo.

 • Meditació: Aquest elixir és molt adequat per a la teva pràctica meditativa, ja que ens ajuda a enfocar la ment cap al silenci i la veritat, apartant-la dels pensaments repetitius i mono-temàtics de el dia a dia. Si vols, pots enfocar-te en afirmacions positives com les suggerides o altres que t'ajudin, o visualitzar una llum blava al centre de l'crani, deixar que aquesta llum s'expandeixi i ompli tota teu cap, il·luminant-per dins. També pots visualitzar el chakra frontal com una perla de llum indi brillant al centre de la teva crani, repetir el seu so essencial (OM), o qualsevol altra pràctica que et sigui útil. Deixa que l'aroma i l'energia d'aquest elixir et guiïn.

 • Altres idees per activar aquest chakra: Practicar tècniques de neteja ocular, i meditacions Tratak (meditació visual), com la meditació Bhuchari: asseguda en postura meditativa còmoda, sense ulleres ni lents de contacte, col·loca el polze de la mà dreta sobre el llavi superior, relaxa els dits índex, cor i anular, i estira el dit petit cap a fora. Centra la mirada a la punta al dit petit sense parpellejar tants minuts com et sigui possible, i practica durant 5 minuts. Després relaxa la mà però mantingues la mirada enfocada en el mateix punt, sense parpellejar, deixant que aflorin les llàgrimes als teus ulls. / Imposició de mans sobre el chakra i massatge circular sobre el mateix / Utilitza la gemoteràpia: els minerals guarden dins seu el poder silenciós de la mare naturalesa i l'ancestral / Posar atenció als somnis, i a l'despertar al matí intentar recordar-los, escriure'ls i analitzar-los.

 

Quan?

 • Quan desitges emprendre el camí cap a la teva pròpia espiritualitat, i de vegades pots sentir que els conceptes que has heretat et dificulten els nous aprenentatges.

 • Si et sents en excés racional o dogmàtic i et costa entendre altres punts de vista.

 • Si sents la teva intuïció bloquejada, i necessites les opinions dels altres per saber cap a on dirigir-te. Quan et falta confiança en la teva intuïció.

 • Quan vulguis millorar la teva memòria.

 • Si vols potenciar la teva capacitat de viure els somnis amb lucidesa i consciència, o recordar el somiat.

 • És una valuosa ajuda en moments d'estrès i esgotament mental, quan ens sentim sobrecarregades de treball intel·lectual. En períodes d'examen o estudi intens.

 • Sempre que hi hagi cefalees de qualsevol tipus i origen.

 • Per regular el nostre sistema hormonal en conjunt.

Actius:

 • Llimona *

 • Romaní *

 • Encens

 • Sàndal de l'Índia

 • Ylang ylang *

 • Alfàbrega exòtica

 • Menta piperita *

 • Bergamota *

 • Flors de Bach        * D'agricultura ecològica certificada


 

Ingredients: Ricinus communis seed oil * (ricí *), alcohol, citrus limon peel oil * (llimona *), rosmarinus officinalis oil * (romaní *), Boswelia carterii resin extract (encens), Santalum album oil (sàndal), ilang-ilang flower oil * (ylang ylang *), alfàbrega oil (alfàbrega), mentha piperita oil * (menta *), citrus bergamia peel oil * (bergamota *), flors de Bach. * Orgànic.

Presentació: Ampolla de vidre verd de 15ml amb comptagotes.

 

Precaucions: No ingerir.  Abans d'usar-lo sobre la pell delicada, assegura't que el toleres bé aplicant una molt petita quantitat en la part interna de el braç.  No exposar-se a el sol directe fins passades 2 hores després de la seva aplicació.

Ajna chakra.png
bottom of page