top of page
Lunar obert.tif
sesam.png

BÀLSAM LUNAR
Per una menstruació plàcida i armònica

Tot i que la menstruació és una experiència natural i viscuda per totes les dones des de que el món és món, els nostres (mals) hàbits actuals sumats al moviment hormonal natural que es produeix durant els nostres cicles, fan que de vegades sentim molèsties que ens impedeixen gaudir plenament d'aquest procés de neteja i renovació que és la menstruació.

Per ajudar a que els nostres cicles siguin moments de connexió i gaudi, aquest bàlsam lunar et pot acompanyar en aquells dies en els que no et trobes bé, sents molèsties diverses, o notes que quelcom s'ha desequilibrat dins el teu cicle.

Suggerències d'ús:

Aplica'l sobre la zona dels ovaris i per la part posterior, a l'esquena baixa, fent un massatge suau. Si et poses després una esterilla o manteta calenta, ajudaràs a que els porus s'obrin i penetri millor el bàlsam.

Pots aplicar-te'l sempre que ho desitgis.

 

Actius:

Oleomacertas de calèndula* i cannabis* (CBD), extracte d'encens, olis essencials de lavanda*, bergamota*, sàlvia sclarea, ylang ylang*, palmarosa*, azahar, gerani i fonoll*; i les meravelloses flors de Bach.

 

Sobre les flors de Bach:

  • Impatiens: La flor per excel.lència per tractar el dolor de qualsevol origen.

  • Elm: En sinèrgia amb l'anterior, ajuda a reduïr les contraccions doloroses.

  • Agrimony: Actúa reforçant les dues flors anteriors, minimitzant el malestar general i aportant una sensació de calma i benestar.

  • Vervain: Redueix eficaçment la imflamació de la zona.

  • Scleranthus: Una flor que regula a nivell general i específic, afavorint un cicle hormonal més armònic i regular.

 

Components:

Ricinus communis seed oil*, beeswax*, prunus amygdalus dulcis oil, butyrospermum parkii butter*, alcohol, sorbitan olivate, boswelia carterii resin extract, cannabis sativa flower extract*, calendula officinalis flower extract*, lavandula hybrida herb oil*, cymbopogon martini oil*, foeniculum vulgare dulce fruit oil*, citrus bergamia peel oil*, salvia sclarea oil, pelargonium graveolens flower oil, cananga odorata flower oil*, Bach flowers.  *orgánico

 

Presentació:

Envàs d'alumini de 30grs. Ús extern

bottom of page