top of page

DESODORANT

ROLL-ON

No-antitranspirant sense alumini

Desodorant natural no agressiu que respecta els processos de respiració cutànea naturals. Actúa directament sobre les bactèries causants de la mala olor, pels components antifúngics i antibacterians presents a la pedra d'alumbre natural (potassium alum). No és antitranspirant, permet l'entrada i la sortida d'oxígen i per tant la neteja que realitza de forma natural el teu organisme. Sentiràs un efecte refrescant i una sensació de netedat gràcies als olis essencials naturals que conté i als extractes vegetals.

 

Suggerències d'ús:

Aplica'l a les aixelles i als peus si és necessari, sobre la pell neta i seca o lleugermanet humida.

 

Actius:

Pedra d’alum natural; càmfora; olis essencials de llimona*, pomelo*, lavandí*, bergamota*, arbre del té* i taronja dolça*; Flors de Bach. *ecològic

 

Sobre les flors de Bach:

  • Crab apple: Neteja i desinfecta.

  • Scleranthus: Regula l'acció i els desajustos hormonals causants de la mala olor.

  • Walnut: Adaptació de la zona axilar o plantar als diferents teixis amb els que entra en contacte i a les diverses activitats que realitzem. Fa que aquestes zones tan delicades acceptin millor els canvis i a la vegada les protegeix de possibles agressions externes i/o internes.

     

Components:

Aqua, potassium alum, citrus limon peel oil*, citrus paradissi oil, lavandula hybrida oil*, citrus aurantium dulcis peel oil*, citrus aurantifolium oil, citrus bergamia oil*, melaleuca alternifolia leaf oil*, camphor, malus pumila flower extract, schleranthus annus flower extract, juglans regia flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolleta de vidre amb roll-on de 50ml. Ús extern

 

Curiositat:

El Potassium alum (sulfat alumínic potàssic) extret a partir de potassi és l'alumbre natural de roca i és un antisèptic excepcional que actúa sense malmetre la part elèctrica de les cèl.lules.

L'alumini perillós és el que està associat al sodi (no al potassi), és molt més econòmic i està sintetitzat a laboratori. És altament cancerígen i perillós per a la vida.

 

Garantim que l'alum que fem servir als nostres productes és el que està associat al potassi, que conserva totes les seves propietats antibacterianes, antifúngiques i antisèptiques i no és perjudicial per la salut.

arbre-té-sipia-guai.png
desodorante_edited.jpg
bottom of page