top of page
Mamitalinda.tif
rosa-silvestre-sipia.png

MAMITALINDA
Oli elastificant preventiu d'estries per embarassades

Un oli que cuida la teva pell i afavoreix un estat emocional de calma i benestar, tant per a tu com per al teu bebé. Elastifica la pell, evitant l'aparició d'estries i millorant la seva capacitat d'adaptació als canvis que es produceixen durant l'embaràs.

 

Suggerències d'ús:

Aplica l'oli sobre la pell de la panxa, cuixes, pits i allà on vulguis prevenir l'aparició d'estries i mantenir la pell molt nodrida. Pots fer-ho sobre la pell seca o lleugerament humida, realitzant un massatge suau fins a la total absorció.

Ús diari.

 

Actius:

Amb olis d'atmelles dolçes, rosa mosqueta*, ricí* i sèsam*, extractes oleosos de centella asiàtica* i calèndula*, olis essencials de mandarina dolça i tarongina (azahar) i flors de Bach *ecològic.

 

Sobre les flors de Bach:

  • Walnut: La flor de l'adaptació i la protecció. Fa la pell més flexible i adaptable als canvis físics i hormonal que la desequilibren, i a la vegada la protegeix i la manté estable.

  • Star of Betlehem: Com a preventiva, és la flor que actúa directament per reparar petites microlesions i evitar així l'aparició d'estríes. En estries, marques o cicatrius anteriors, actúa també com a cicatritzant i reparadora.

  • Hornbeam: Aport d'energia local, afavoreix l'elasticitat de la pell per evitar desgarraments posteriors.

     

Components:

Prunus amygdalus dulcis oil, sesamum indicum seed oil*, ricinus communis seed oil, rosa moschata seed oil*, zea mays germ oil, calendula officinalis flower extract*, centella asiatica flower extract*, citrus reticulata peel oil, citrus aurantium amara flower oil, juglans regia flower extract, carpinus betulus flower extract, ornithogalum umbellatum flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre àmbar amb dosificador de 250ml. Ús extern

bottom of page