top of page
caricia_edited_edited.jpg
mandarina-sipia2.png

CARÍCIA

Oli corporal hidratant, nutritiu i protector

per infants

Una barreja d'olis meravellosa per als més petits. L'oli d'alvocat nodreix la pell i la protegeix d'agressions externes. El macerat de calèndula ecològica cuida les pells més delicades, calmant el picor, la irritació i la inflamació.

Aquest oli calma l'agitació i el nerviosisme, proporciona una sensació de calma i benestar gràcies a la mandarina i la lavanda i afavoreix el bon descans. La pell queda suau, hidratada i protegida.

 

Suggerències d'ús:

Aplica'l per tot el cos i la cara amb un suau massatge sempre que es vulgui. Sobre la pell neta i seca o lleugerament humida.

Si es fa servir abans de dormir, afavoreix el bon descans.

Es pot usar diàriament. Des dels 0 anys.

 

Sobre les flors de Bach:

  • Walnut: La flor per afavorir l'adaptació a tots els nivells. En el cas dels petits, és de gran importància aquesta flor ja que constantment es produeixen canvis en el seu organisme, variacions a l'exterior, nous estímuls i experiències, i la flor de la noguera afavoreix que aquests processos siguin viscuts amb armonia i benestar.

  • Agrimony: Tracta el picor i les molèsties cutànies que cursen amb irritació, afavorint el descans i el benestar.

  • Crab apple: La flor de la neteja a tots els nivells, físic, mental, emocional i energètic.

  • Chestnud bud: La flor de l'aprenentatge, de l'assimilació de tot el que va succeïnt el l'intens dia d'un infant.

  • Aspen: la flor de la protecció a tots els nivells, físic, mental, emocional i energètic.

     

Actius:

Amb olemomacerat de calèndula*, olis sense refinar de germen de blat de moro i alvocat*, olis essencials de mandarina dolça, tarongina i lavandín*; Flors de Bach. *ecològics

 

Components:

Prunus amydalis dulcis oil, calendula officinalis flower extract*, persea gratissima oil*, citrus reticulata peel oil*, citrus aurantium amara flower oil, lavandula hybrida herb oil*, juglans regia flower extract, malus pumila flower extract, agrimonia eupatoria flower extract, aesculus hippocastanum bud extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre verd de 100ml. Ús extern

bottom of page