top of page
paz_edited_edited.jpg
lavanda_edited.png

PAZ

Oli corporal d'efecte relaxant i calmant

Oli corporal de perfum exquisit amb propietats relaxants i desestressants. els olis essencials de lavandí i tarongina (azahar) afavoreixen el descans físic i mental, calmen l'agitació i ajuden a crear un espai intern de serenor i calma. Alleuja també la musculatura tensa i contracturada, sent un bon oli per un massatge relaxant.

 

Suggerències d'ús:

Aplica'l al llarg de la columna vertebral, a les temples, a les plantes dels peus i al pit per afavorir la calma i el bon descans, o per qualsevols part del cos adolorida o contracturada.

 

Actius:

Amb oli d’atmelles dolçes, olis essencials de lavandí*, mandarina dolça* i tarongina (azahar). Flors de Bach. *ecològic

 

Sobre les flors de Bach:

  • Cherry plum: Calma el descontrol i l'agitació.

  • Elm: Afavoreix el relax i ajuda a la desconexió de les múltiples activitats que s'han fet o s'han de fer. Relaxa el cos i la ment i alleuja el dolor.

  • Rock water: Tracta la rigidesa a tots els nivells, física, mental i emocional.

  • Impatiens: L'analgèsic general del sistema floral. Amés, és una flor adecuada per calmar el nerviosisme, l'agitació i l'excesiva rapidesa i acceleració tant a nivell físic com mental i emocional.

  • White chestnut: Equilibra els patrons repetitius, com tics nerviosos, pensaments absorvens sobre un mateix tema, dolències cròniques, etc.

 

Components:

Prunus amygdalus dulcis oil, ricinus communis seed oil, lavandula hybrida herb oil*, citrus aurantium amara flower oil, citrus reticulata peel oil expressed*, prunus cerasifera flower extract, ulmus procera flower extract, aqua petra, impatiens glandulifera flower extract, aesculus hippocastanum flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre àmbar amb dosificador de 150ml. Ús extern

bottom of page