top of page
pranadol%20locio%CC%81_edited.jpg
àrnica-sipia.png

PRANADOL LOCIÓ

Loció calmant y recuperadora

per músculs i articulacions

Loció poderosa a base d'extractes vegetals que uneixen les seves virtuts terapèutiques per ajudar-te a la recuperació després de l'esport o de qualsevol lesió de l'aparell locomotor. Amb un lleuger efecte fred, relaxa la zona i afavoreix la ràpida recuperació de fractures, esguinços, torçades, dolors, etc. Aporta elasticitat a les zones més rígides i contracturades, afavorint així l'alliberació d'adherències.

Ajuda en els processos de recuperació després de fractures, amb extractes i flors que actúen eficaçment per consolidar i reparar les estructures internes.

Evita de forma natural l'aparició d'hematomes i altres seqüel.les, com imflamacions cròniques, estríes o infeccions després de ferides.

 

Suggerències d'ús:

A diferència de l'ungüent, la loció és un preparat en base aquosa de molt ràpida absorció. Per tant, és adeqüat per fer fregues ràpides tant abans de l'esport per preparar la zona, com després, per recuperar-se de l'activitat i descongestionar la musculatura. Al no ser necessari el massatge en la seva aplicació i per la total absorció, és molt útil quan el dolor fa difícil palpar o manipular la zona.

 

Actius:

Extractes hidroalcoholics d’àrnica montana salvatge, clau*, jengibre*, harpagòfit*, mentol natural i i càmfora; olis essencials de gaulteria, romaní*, lavandín* i clau; Flors de Bach. *ecològics

 

Sobre les Flors de Bach:

  • Elm: S'utilitza en casos en els que el dolor ens sobrepassa i ens desborda.

  • Agrimony: Útil en dolors que ens “torturen” i no ens permeten allunyar-nos d'aquesta sensació.

  • Impatiens: Utilitzat pel Dr. Bach com a primer remei analgèsic general, per tot tipus de dolor.

  • Vervain: Alleuja imflamacions i descongestiona la zona.

  • Rock water: Ajuda a elastificar zones rígides i contractures cronificades.

  • Estrella de Belén: Gran reparadora, afavoreix la ràpida consolidació de fractures i recuperacions post-traumàtiques.

 

Components:

Aqua, Arnica montana flower extract, eugenia caryophyllus bud extract*, harpagophytum procumbens root extract*, camphor, menthol, gaultheria procumbens leaf oil, rosmarinus officinalis flower oil*, eugenia caryophyllus bud oil, lavandula hybrida flower oil*, ulmus procera flower extract, agrimonia eupatoria flower extract, verbena offcinalis flower extract, impatiens glandulifera flower extract, aqua petra extract. *orgànic

 

Presentació:

Ampolla de vidre verd amb spray de 100ml. Ús extern

bottom of page