top of page
Oli solar_edited.jpg
sesam.png

PROTECTOR SOLAR

Oli de protecció solar per adults

La manera més natural de protegir-te de les radiacions solars ultravioletes. L'òxid de zinc, principal component d'aquest oli, és un dels millors protectors solars que existeixen. És un mineral no tòxic, afí a la pell, amb una gran capacitat protectora que s'adhereix a la dermis evitant danys causats per factors externs i per radiacions ultravioletes.

L'oli de sèsam conté en sí mateix un FPS d'un 10 i bloqueja fins a un 20% de les radiacions UV. L'oli de coco és utilitzat a diferents parts del món com a excel.lent protector solar. Aquests olis formen ademés una capa protectora sobre la teva pell que dificulta la penetració de les radiacions solars i assegura la permanència de l'òxid de zinc a pesar de l'aigua.

L'oli essencial de llavors de pastanga, amb un FPS d'un 40, és un excel.lent protector i regenerador cel.lular. La menta, amb un FPS d'un 6, et proporcionarà un efecte refrescant. La lavanda, gran regeneradora després de les cremades.

 

Suggerències d'ús:

Aplica'l pel cos i la cara 30 minuts abans de l'exposició solar o en el mateix moment. A partir dels 6 anys.

 

  • MOLT IMPORTANT: S'HA D'AGITAR BÉ ABANS D'ULTILITZAR (veurem que l'oli surt de color blanc, això vol dir que s'ha barrejat bé el zinc)

 

Actius:

Amb olis de sèsam* i coco*, òxid de zinc, olis essencials de menta piperita, lavandín* i llavors de pastanaga; Flors de Bach *Ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Walnut: La flor de protecció per excel.lència. A més, ajuda en els processos d'adaptació, pel que la incloem en aquesta fórmula per afavorir l'adaptacio armònica i paulatina de la pell a les radiacions solars.

 

Components:

Sesamum indicum seed oil*, cocos nucifera oil*, zinc oxyde, mentha piperita oil, lavandula hybrida herb oil*, daucus carota sativa seed oil, juglans regia flower extract. *orgánico

 

Presentació:

Envàs PET amb dosificador de 150ml. Ús extern

bottom of page