top of page

SÈRUM FACIAL

Concentrat antioxidant per a tot tipus de pells

El sèrum és un preparat que destaca per la seva elevada càrrega d'actius que penetren ràpidament a la dermis ja que no conté greix.

El seu valuós aport d'antioxidants naturals combat eficaçment els radicals lliures i retrassa l'envelliment cel.lular. Penetra a les capes més profundes de la pell, millorant-ne les estructures internes i afavorint la renovació cel.lular. 

 

Suggerències d'ús:

Aplica´l per la cara i l’escot després de la neteja facial 1 o 2 cops al dia, amb un suau massatge fins la total absorció. Degut a que no conté greix, el sèrum deixa la pell una mica seca i tibant, i després sempre s'ha d'utilitzar la crema u oli hidratant/nutritiu habitual.

 

Actius:

Amb extractes de farigola*, romaní*, sajolida*, cua de cavall*, centella asiàtica*, anís verd*, hibisc*, mirra i gavarrera*; olis essencials de llimona* i taronja dolça*; Flors de Bach. *ecològics

 

Sobre les flors de Bach:

  • Hornbeam: Combat la flacidesa i afavoreix la producció d'elastina i colàgen.

  • Walnut: La flor de l'adaptació, capacitat de la pell per mantenir-se bella i transformar-se armònicament amb el pas del temps.

  • Star of Betlehem: Com a antiarrugues, enteses com a retraccions enquistades i “traumes” o situacions de la vida que han quedat “gravades” a la pell.

  • Honeysuckle: Ajuda a minimitzar les arrugues que apareixen com a conseqüència del pas natural del temps i del pes del passat a la nostra pell.

  • Elm: Actúa com a tònic de la pell, vigoritzant-la i vitalitzant-la visiblement.

 

Components:

Aqua, pimpinella anisum seed extract*, thymus vulgaris flower/leaf extract*, rosmarinus officinalis extract*, satureia montana extract*; equisetum arvense leaf extract*; centella asiatica extract*; commiphora myrrha resin extract, citrus limon peel oil*, citrus sinensis peel oil*, hibiscus sarabdiffa flower extract*, rosa canina fruit extract*, xanthan gum, glycerin; alcohol, juglans regia flower extract, carpinus betulus flower extract, ornithogalum umbellatum extract, lonicera caprifolium flower extract, ulmus procera flower extract. *orgànic

 

Presentació:

Envàs de vidre de 50ml. Ús extern.

hibiscus.png
serum%20facial_edited.jpg
bottom of page